Zaterdag 7 oktober Bal Populaire Koningshooikt

 

Na het grote succes van het eerste Bal Populaire in 2016 pakt de Dorpsraad op zaterdag 7 oktober uit met een al even spetterende 2de editie!

De deuren van het Koningshof in Koningshooikt gooien we een uurtje vroeger open om de eerste enthousiaste dansers het bal te laten op gang trekken. Discobar Overdrive gaat ook dit jaar weer alle generaties bedienen door een ruim repertoire te spelen, de jaren 60-70-80-90 komen allemaal aan bod zodat jong en iets minder jong er samen een bruisende avond en nacht van kunnen maken. 

Ook dit jaar is de INKOM weer GRATIS , een heel bewuste keuze van de Dorpsraad om iedereen de kans te geven mee te delen in het plezier. Drankjes wederom enthousiast getapt aan democratische prijzen. Liever wat anders dan een frisse pint… Onze Bartenders maken u met liefde een Gin-Tonic of verrassende Coctail!

Graag roepen we iedereen nog op om je 3 favoriete dansnummers door te sturen naar dorpsraad@koningshooikt.be zodat we deze zeker kunnen opnemen in de playlist.

Een niet te missen avond voor jong en oud met wederom een verrassende toets, wil u weten waarover dit gaat zorg dan dat u er zeker bij bent!