Koninklijke Fanfare De Vrije Burgers

Peter Truyen (voorzitter)
0474 21 30 06
fanfare.devrijeburgers@gmail.com

Sinds 1881 is Koninklijke Fanfare De Vrije Burgers een vaste waarde in Koningshooikt. Het is een vereniging van muziekliefhebbers. Elke woensdagavond komen zij samen om te repeteren voor de drie grote evenementen: het jaarlijks lenteconcert in april, het verbroederconcert met bijhorende barbecue in augustus en het kerstconcert in december. Daarnaast trachten zij zoveel mogelijk deel te nemen aan andere evenementen binnen het dorp zoals de paasviering, jaarmarkt, kerstmarkt, kerstviering enzovoort. Onder leiding van Philip Gorts spelen zij muziek voor jong en oud, verschillende genres komen aanbod, zodat er voor ieder wat wils. 

Naast muziek staat plezier en samenhorigheid centraal binnen de vereniging. Tijdens en na de repetitie kun je langskomen voor een gezellige babbel, luisteren naar de muziek met een drankje aan democratische prijzen. Kom dus zeker eens langs op de wekelijkse repetitie op woensdagavond van 20u tot 22u in dorpshuis De Jutteneer, Dorpsstraat 111 te 2500 Koningshooikt. Blijf je graag op de hoogte van de evenementen of wil je Fanfare De Vrije Burgers graag inhuren voor jou evenement? Stuur ze dan zeker een mailtje of neem een kijkje op hun  facebookpagina Fanfare De Vrije Burgers.

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, accepteert u ons gebruik van cookies.